Tabla de darts sisal, Unicorn Eclipse HD2 PRO
Tabla de darts sisal, Unicorn Eclipse HD2 PRO
406,98 LEI

Tabla de darts sisal, Unicorn Eclipse HD2 PRO

Tabla de darts sisal, Unicorn Eclipse HD2 PRO
Tabla de darts sisal, Unicorn Eclipse HD2 PRO
Tabla de darts sisal, Unicorn Eclipse HD2 PRO
produsul lipseste momentan
406,98 LEI
Descriere

Tinta darts Unicorn Eclipse HD2 Pro

Tinta sisal de calitate excelenta, pentru steel darts.

Tinta oficiala la campionatele Professional Darts Corporation (PDC).

Eclipse Pro isi dovedeste clasa in fata telespectatorilor, la campionatele PDC, an de an. Multumita retelei de separare ultra subtire, numărul săgeților căzute este minim. Tinta este din canepa sisal de calitate, produsa cu o alta tehnologie fata de alte tinte. Zona de aruncare este dintr-o singura bucata de sisal, suprafata este omogena, neteda. Astfel, sageata nu poate cadea asa cum face daca nimereste tocmai intre bucati. Sagetile trebuie trase din tinta in linie dreapta, una dupa cealalta si nu prinse impreuna caci fibrele de sesal se vor leza. Numerotare metalica excelent vizibila, vopsita in alb. Canepa sisal ofera o calitate net superioara fata de tintele ordinare.

Pachetul include o cartela check-out, un masurator si accesorii pentru fixarea tintei.

Diametrul: 45cm, din care tinta: 34cm (standard)

Tinta darts trebuie fixata in asa fel incat punctul central (bull) sa fie la o inaltime de 173 cm. Distanta de aruncare este de 237 cm.

Nerespectarea instructiunilor de utilizare poate conduce la pierderea garantiei! Nu lasati tinta la soare si nu o fixati deasupra unor corpuri de incalzire! Tinta trebuie protejata si de umiditate caci fibrele de sisal se vor umfla. Varfurile sagetilor trebuie sa fie drepte caci varfurile tocite pot deteriora tinta! Sagetile vor fi trase afara din tinta in linie dreapta, una dupa cealalta si nu prinse impreuna caci fibrele de sisal se vor leza. Tinta trebuie rotita din cand in cand pentru ca unele sectoare (de ex. 20) vor lua mai multe lovituri ca celelalte. Recomandat de 2-3 ori pe saptamana, in caz de uz regulat. Tinta poate fi rotita in ambele directii (dreapta sau stanga), important este ca sectorul vertical superior (20) sa fie tot negru, iar numerotarea sa fie ajustata dupa acesta. Se va proceda la fel de fiecare data cand este nevoie. Astfel, tinta va putea fi utilizata pentru o durata mai indelungata. Daca tinta nu va fi rotita periodic, unele sectoare vor fi prea mult utilizate, iar altele, prea putin. Sagetile nu sunt incluse, dar pot fi cumparate separat intr-o gama variata de culori, marimi si materiale.

Info produs
Producator
Unicorn
Tipul tintei
Sarma ascutita
Cod EAN
054722798905
Numar articol
79890