Bord de darts Harrows cu doua seturi de sageti...

Bord de darts Harrows cu doua seturi de sageti Let's play darts


Cod: EA376
 


 


Pretul produsului: 139,14 LEI

Informatii stoc:

Pe stoc

 Sediu:   10+

Detalii
Bord de darts Harrows cu 2 seturi de sageti Let's play darts Cu retea de sarma rotunjita, rezistenta, insa cad mai multe sageti decat de...   >>
Author:
buc:

Bord de darts Harrows cu 2 seturi de sageti Let's play darts

Cu retea de sarma rotunjita, rezistenta, insa cad mai multe sageti decat de pe un grilaj ascutit.

Bord profesional standard, cu recomandarea BDO (British Darts Organization).

Diametru total: 45cm, tinta: 34cm (standard) Include kitul de montare.

Punctul central (bull) trebuie pozitionat la o inaltime de 173 cm de la podea. Distanta de aruncare: 237 cm. Include 6 sageti steel darts, gratis!

Nerespectarea instructiunilor de utilizare poate conduce la pierderea garantiei! Nu lasati tinta la soare si nu o fixati deasupra unor corpuri de incalzire! Tinta trebuie protejata si de umiditate deoarece fibrele de sisal se vor umfla. Varfurile sagetilor trebuie sa fie drepte deoarece varfurile tocite pot deteriora tinta! Sagetile vor fi trase afara din tinta in linie dreapta, una dupa cealalta si nu prinse impreuna deoarece fibrele de sisal se vor leza. Tinta trebuie rotita din cand in cand pentru ca unele sectoare (de ex. 20) vor lua mai multe lovituri ca celelalte. Recomandat de 2-3 ori pe saptamana, in caz de uz regulat. Tinta poate fi rotita in ambele directii (dreapta sau stanga), important este ca sectorul vertical superior (20) sa fie tot negru, iar numerotarea sa fie ajustata dupa acesta. Se va proceda la fel de fiecare data cand este nevoie. Astfel, tinta va putea fi utilizata pentru o durata mai indelungata. Daca tinta nu va fi rotita periodic, unele sectoare vor fi prea mult utilizate, iar altele, prea putin.