Conditii de retur

Conditii de retur

Cu toate ca ne dorim sa va aducem o bucurie prin intermediul gadgeturilor, poate uneori veti fi nevoiti sa le returnati.
Produsele comandate pot fi returnate la punctul de lucru din Targu Mures str. Budiului nr. 68, in urmatoarele conditii:

* nu coincid cu specificatiile de pe site; in acest caz, ne facem raspunzatori de costurile de transport si inlocuirea produsului respectiv;
* se dovedeste a fi nefunctional la primire;
* coletul este desfacut sau deteriorat;
* v-a fost livrat alt produs decat cel dorit;
* renuntati la cumparare*

*conform ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Produsul trebuie returnat in maxim 10 zile lucratoare, in aceeasi stare in care a fost livrat, si anume in ambalajul original cu toate accesoriile intacte si impreuna cu documentele atasate. Costurile livrarii vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza in cel mult 30 de zile din ziua returnarii la sediu a acestuia. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.

In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, E-Service & Components SRL isi rezerva dreptul de a retine o parte din suma ce urmeaza a fi returnata in scopul de a readuce produsul in starea initiala (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta rezultata din vanzarea produsului respectiv ca second-hand. Daca produsul nu mai poate fi vandut sub nici o forma, returul poate fi refuzat. In cazul in care clientul prefera reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.

Garantia produselor

Toate produsele livrate de catre noi, beneficieaza de o garantie de 1 an, de la data facturarii. Garantia va fi reprezentata cu copia facturii produselor respective.

Despre gamecenter.ro


Gamecenter.ro este un magazin online operat de catre firma SC E-SERVICE & COMPONENTS SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Branduselor nr. 3A corp 1, parter.

Date fiscale:

CIF: RO2514067

Nr. Reg. Com: J40/2215/2009